2014 - Csker

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

FEJLESZTÉS
A projekt összefoglalása:

A CS-KER TRANZIT Építőipari és Szolgáltató Kft. a 2014. áprilisi támogatási döntés alapján sikeresen pályázott az ÉMOP-1.1.1/FB-13, „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” című pályázati felhívásra.

A „Telephelyfejlesztés a CS-KER TRANZIT Kft.-nél” című, ÉMOP-1.1.1/FB-13-2013-0128 azonosító számú projekt Támogatási Szerződése 2014. május 9-én lépett hatályba. A projektcélok megvalósulásához az Európai Unió és a Magyar Állam 59 998 004 Ft összegű támogatást nyújt. A projekt megvalósítása 2014. I. – 2014. II. félévében történik.

A projekt keretében a több mint 15 éve működő CS-KER TRANZIT Kft. Bekecs, Honvéd u. 224. sz. (hrsz.: 0155/1) alatti telephelyén nettó 972,43 m2 alapterületű nehézgépjármű szervizcsarnok építésére kerül sor, valamint az ahhoz kapcsolódó eszközök beszerzésére.
A Kedvezményezett célja a fejlesztéssel a nehézgép-javítási igények kistérségi kielégítése és a kistérség szolgáltatási infrastruktúrájának gazdagítása, valamint az iparágban hosszú távon is elismert pozíció megszerzése és megőrzése folyamatos fejlődés révén.
A cég a projekt által valós piaci elvárásokat és igényeket elégít ki, továbbá 4 fő új alkalmazottal hozzájárul a foglalkoztatás bővítéséhez is.
A CS-Ker Kft. kiemelt célja az iparágban hosszú távon is elismert pozíció megszerzése és megőrzése a folyamatos fejlődésen, piaci erőik és értékeik növelésén keresztül, miközben innovatív, környezetbarát módon, a lehető legmagasabb minőségi és megbízhatósági kritériumok mentén szolgálják ki megrendelőinket. A társaság stratégiájának fontos eleme, hogy az eredményesség növelése mellett megőrizze rugalmas, alkalmazkodó képes szervezeti felépítését, gondolkodásmódját.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz